Plasmalift

Hoe werkt de plasma-behandeling met planoplas?

Aan de applicatortip van de Planoplas®-pen wordt een zogenaamde plasmaflits gegenereerd met behulp van geïoniseerde lucht. De overdracht van energie naar de huid vindt alleen plaats wanneer de tip van de applicator een afstand van ongeveer 0,5 mm tot de huid heeft, wat betekent dat deze niet in direct contact komt met de huid. Het zichtbare resultaat van de behandeling is een thermische huidreactie, de zogenaamde plasmapunten.


Elke plasmastip creëert een effectradius die de huid in de directe omgeving samentrekt. Door de optimale opstelling van de stippen wordt een effectraster gecreëerd dat een aanzienlijke aanscherping van het gebied veroorzaakt.Over het algemeen is de behandeling laag in complicaties, de pijn tijdens de behandeling wordt gemilderd dankzij een voorbehandelingscrème.
Het resultaat van de behandeling is onmiddellijk zichtbaar gedurende enkele minuten na de behandeling, gevolgd door een zwelling die enkele dagen aanhoudt. De zichtbare plasmapunten worden cosmetisch bedekt door speciale AfterCare-producten en beschermd tegen omgevingsinvloeden.Voor optimale resultaten is het erg belangrijk dat klanten zich strikt houden aan het AfterCare-concept.

De behandeling is veilig en met minimale bijwerkingen, maar er moet wel rekening gehouden worden met:
Na de behandeling kan er lichte zwelling optreden gedurende 1 tot 3 dagen (iets zwaardere zwelling bij de oogleden). Door de thermische bijwerkingen van de behandeling treedt er direct wat korstvorming op in de vorm van bruine stipjes (plasmaspot). Deze verdwijnen een aantal dagen tot een week na de behandeling. Na het verdwijnen van de korstjes is de huid wat rood en gevoelig voor zonlicht.

Een goede nazorg is dan ook erg belangrijk, dit wordt uitgebreid besproken tijdens de intake. Na de behandeling krijgt u een nazorgpakket mee naar huis om het beste resultaat te behalen.

Is de behandeling pijnlijk? Dit is erg verschillend per persoon. Voorafgaand aan de behandeling wordt een verdovingscrème aangebracht. Deze neemt de ergste gevoeligheid af, maar helemaal gevoelloos is de behandeling niet. De oogleden zijn vooral een gevoelig gebied maar de behandeling is goed vol te houden. Het duurt ook slechts enkele minuten per oog.
Kan ik na de behandeling mijn dagelijkse werkzaamheden weer voortzetten?
Ja, maar neem de tijd om te herstellen. De dag van de behandeling is er vaak nog niet veel zwelling te zien. De eerste drie dagen na de behandeling kan de zwelling erger zijn, het is belangrijk om de aftercare goed uit te voeren. Het is aan te raden om 3 dagen na de behandeling vrijaf te nemen of bijvoorbeeld thuis te werken zodat er voldoende tijd besteed kan worden aan de nazorg.

Ons gamma

 • Consultatie plasmabehandeling > €30 (kan online geboekt worden.)
 • boven ooglid > €445
 • onder ooglid > €445
 • onder ooglid + boven ooglid + kraaiepootjes > €595
 • Volledige mond inclusief neus- lippenplooi > €495
 • Harmonica lijntjes (bovenlip) > €295
 • Wangen > €495
 • Neus- lippenplooi > €295
 • Kaaklijn + wangen > €795
 • Hals > €695
 • Décolleté > €695

  Alle eerste behandelingen zijn inclusief een bijwerkingsbehandeling na 3 maand en een pakket voor de nazorg van de plasmalift.
  Opfrisbeurt per zone 2 jaar na de eerste behandeling -50%, na 3 jaar -40%  exclusief producten pakket en niet geldig als de eerste behandeling met een actieprijs is betaald.Deze behandeling kan niet online geboekt worden omdat ze niet bij iedereen kan uitgevoerd worden, daarom vragen we om eerst langs te komen voor een vrijblijvende huidanalyse. Combinaties van verschillende zones  zijn mogelijk. De voordeelprijs wordt dan tijdens de consultatie besproken.